Business SOS 2024-10-29T11:18:45+00:00

Ești un antreprenor de succes. Dar, indiferent cât de prosperă este afacerea ta și cât de solidă este strategia ta de business, pot apărea diferite situații care să o pună în pericol. Este adevărat că riscul face parte din ADN-ul unui antreprenor, dar, în același timp, este bine de știut că există soluții de transfer al unor riscuri.

Există situații care pot duce inclusiv la o întrerupere a business-ului tău, pe care niciun om de afaceri nu ar trebui să și le asume, cum ar fi: incendiu, cutremur, furtună, inundații, avarii accidentale ale mașinilor/utilajelor, pierderi financiare etc. Astfel de evenimente pot genera pierderi importante din cauza încetării producției, a creșterii cheltuielilor de operare (de exemplu, dacă ești constrâns să te muți temporar în altă locație pentru continuarea activității), a imposibilității de a accesa facilitățile de lucru, a apariției unor eventuale blocaje pe lanțul de distribuție sau aprovizionare etc.

Dar, pentru toate acestea, există un plan anti-neprevăzut dedicat fiecărui tip de activitate. Indiferent că vorbim despre activități de birou, producție, consultanță, mentenanță, construcție, distribuție – un plan de asigurări bine structurat anti-neprevăzut este soluția potrivită care poate oferi continuitate business-ului tău.

Află de aici câteva propuneri de soluții de protecție financiară care să răspundă semnalelor SOS ale business-urilor, în funcție de specificul unei activități economice desfășurate.

ANDREI – Activități de birou

Sunt Andrei, un tânăr antreprenor IT&C de succes. Recent, un incendiu devastator mi-a distrus birourile, computerele și serverele, provocând daune semnificative. Trei angajați au fost răniți, iar activitatea mea a fost întreruptă timp de 4 luni, generând costuri suplimentare.
Dacă vrei să știi mai multe despre cum am reușit să-mi salvez afacerea – DESCARCĂ planul meu anti-neprevăzut #BusinessSOS.

MARIA – Activități de producție

Sunt Maria, o tânără antreprenoare care a preluat afacerea
părinților în producția de produse lactate acum 10 ani. Recent, o defecțiune la utilaje mi-a provocat probleme serioase, dar
norocul a fost de partea mea cu un plan de asigurare bine pus la punct, care mi-a asigurat continuitatea afacerii.
Dacă vrei să știi mai multe despre cum am reușit să-mi salvez afacerea – DESCARCĂ planul meu anti-neprevăzut #BusinessSOS.

MIHAI – Activități de mentenanță

Sunt Mihai, proprietarul unei companii de mentenanță a instalațiilor clădirilor. Recent, am avut un incident major în urma unei intervenții la un client. O explozie a cauzat daune semnificative instalației și echipamentelor de producție, provocândpagube și pierderi financiare importante.
Dacă vrei să știi mai multe despre cum am reușit să-mi salvez afacerea – DESCARCĂ planul meu anti-neprevăzut #BusinessSOS.

ALEXANDRA – Activități de construcție

Sunt Alexandra și am visat întotdeauna să deschid o grădiniță.
Cu determinare, am luat decizia de a construi grădinița visurilor mele pe terenul moștenit de la bunicii mei. Totul părea bine până când o furtună puternică a dărâmat construcția, provocând pagube majore.
Dacă vrei să știi mai multe despre cum am reușit să-mi salvez afacerea – DESCARCĂ planul meu anti-neprevăzut #BusinessSOS.

ADINA – Activități de distribuție

Sunt Adina, pasionată de plantele medicinale, în
special cătina. Cu 5 ani în urmă, mi-am transformat pasiunea în afacere, prelucrând și distribuind produse din cătină. Cu sprijinul unei echipe puternice și partenerilor mei de încredere, am reușit să fac față provocărilor apărute și așa am ajuns și la succesul mult dorit.
Dacă vrei să știi mai multe despre cum am reușit să-mi salvez afacerea – DESCARCĂ planul meu anti-neprevăzut #BusinessSOS.

MORALA: explicația ”am avut ghinion” nu ajută în asemenea cazuri. Există un plan anti-neprevăzut pentru orice situație. Informează-te la distribuitorul tău preferat de asigurări și activează acest Plan înainte ca neprevăzutul să te ia prin surprindere!

#PlanulMeudeSalvare #PlanAntiNeprevăzut #BusinessSOS

Descarcă broșura Business SOS

PODCAST #BusinessSOS – proiect dedicat antreprenorilor, dar și viitorilor antreprenori care doresc să fie mai responsabili atât față de business-ul lor, cât și față de oamenii care depind de acesta

Episod 1:  Planul #BusinessSOS – de ce este important pentru o afacere și ce ar trebui să cuprindă acesta?

Indiferent că vorbim despre un antreprenor la început de drum sau care are o afacere mai dezvoltată, un plan #BusinessSOS va face mereu diferența în călătoria lui antreprenorială.

Incendiile, fenomenele atmosferice, avariile accidentale la echipamente / utilaje, furtul, pierderile financiare cauzate de situații speciale, prejudiciile suferite de către angajați, riscurile financiare care pot afecta relația cu partenerii – sunt doar câteva dintre provocările la care o afacere poate fi expusă. Iar în acest prim episod #BusinessSOS – aflăm de la #OAMENIIdinAsigurări ce ar trebui să cuprindă acest plan anti-neprevăzut.

Episod 2:  Planul #BusinessSOS – Asigurarea de bunuri și proprietăți. De ce este importantă pentru o afacere și ce ar trebui să cuprindă aceasta?

Pentru un antreprenor, început poate să însemne chiar și construcția unui sediu, a unei hale sau a unui depozit. Și ar fi foarte important ca încă de la începutul călătoriei antreprenoriale să existe un plan #BusinessSOS care să ofere soluții potrivite – de la începerea construcției, dar și pe tot parcursul desfășurării activității respective.

Indiferent că vorbim despre un fenomen natural, incendiu, furt sau o avarie la instalații sau echipamente – toate acestea pot fi preluate în acoperiri specifice ale poliței de bunuri și proprietăți dedicate. Mai mult decât atât, ar putea fi incluse chiar și pierderile financiare generate de producerea unor astfel de riscuri preluate în asigurare.

Mai multe detalii aflăm de la #OAMENIIdinAsigurări în cel de-al doilea episod al podcastului #BusinessSOS.

Episod 3: Planul #BusinessSOS – Asigurările de răspunderi și importanța lor în dezvoltarea relațiilor cu partenerii de afaceri

Orice călătorie antreprenorială poate fi afectată și de modul în care partenerii de business aleg sau nu să fie parte a acestei povești. Practic, indiferent de domeniul de activitate sau de nivelul de dezvoltare al business-ului, este foarte important să existe un plan #BusinessSOS bine structurat care să acopere inclusiv prejudiciile produse oamenilor și companiilor care depind de acel business – angajați, dar și parteneri implicați în dezvoltarea acelei afaceri.

Mai multe detalii despre cum ne putem proteja în fața acestor situații aflăm de la #OAMENIIdinAsigurări, în cel de-al treilea episod al podcastului #BusinessSOS.

Episod 4: Planul #BusinessSOS – Soluții pentru acoperirea riscurilor financiare

Orice antreprenor dorește să-și dezvolte relația cu partenerii lui de business – dar, din păcate, acest proces nu poate fi lipsit de provocări. Cu atât mai mult, în acest context economic și social, sănătatea unei afaceri poate avea de suferit și din cauza unor riscuri care îi afectează în mod direct pe partenerii de business, ajungându-se la pierderi financiare importante. Iar asigurarea de credit comercial este un instrument de protecție împotriva acestor tipuri de riscuri financiare.

Mai multe detalii despre cum ne protejează această asigurare în fața riscurilor financiare aflăm de la  #OAMENIIdinAsigurări, în cel de-al patrulea episod al podcastului #BusinessSOS.

Alte campanii Business SOS:

Alege superstiţia care te reprezintă:

  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
  • superstitii
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019