Locuințele românilor sunt din ce în ce mai expuse la o multitudine de riscuri, iar numărul daunelor și gravitatea acestora crește de la un an la altul. Bineînțeles că poți să nu mai folosești instalația de apă din casă pentru a evita o inundație, însă, nu e mai bine să îți faci o asigurare de locuință?
Noua campanie UNSAR vine în sprijinul românilor pentru a-i ajuta să identifice și să înțeleagă beneficiile produselor de asigurare pentru locuințe. Creșterea nivelului de conștientizare a nevoii de protectie pentru locuință și al utilității produsului, atât din punctul de vedere al conservării patrimoniului, cât și al nivelului de trai, este primordial pentru a minimiza efectele riscurilor pentru locuințe.
Asigurarea de locuință nu este o cheltuială, ci un instrument de protecție, atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție!
Știați că?
Pentru a evita producerea unui incendiu în casă este recomandat să opriți și să scoateți din priză toate aparatele electrocasnice pe care nu le mai folosiți?
Mai multe informații utile AICI
Efectele schimbărilor climatice se numără printre principalele îngrijorări ale românilor?
Mai multe informații utile AICI
În România există două tipuri de asigurări pentru locuințe care acoperă inundațiile?
Mai multe informații utile AICI
Daunele pe care le-ați putea provoca vecinilor ar putea fi acoperite de asigurarea pentru locuință?
Mai multe informații utile AICI
Îți poți asigura și bunurile dintr-o locuință, precum aparatură electrocasnică / electronică, mobilier sau obiecte de valoare, printr-o poliță de asigurare facultativa de locuință?
Mai multe informații utile AICI
În 2020 cea mai mare daună achitată a fost de aproape 400.000 eur pentru o singură locuință?
Mai multe informații utile AICI